İÜ OMAR Yeni Yıl Konseri Gerçekleştirildi-İÜ Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

İÜ Osmanlı Dönemi Müziği Uygulama ve Araştırma Merkezi (OMAR) tarafından düzenlenen Yeni Yıl Konseri, 2 Ocak 2018 tarihinde 65. Dönem Kültür ve Turizm Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı’nın katılımları ile İÜ Rektörlük Binası Mavi Salon’da gerçekleştirildi.

Konserin açılış konuşmalarını 65. Dönem Kültür ve Turizm Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı ve İÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Bayram Mert Savrun yaptılar.
65. Dönem Kültür ve Turizm Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı konuşmasında İstanbul Üniversitesi’nin davetinden duyduğu mutluluğu belirterek, herkesin yeni yılını kutladı.
İÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Bayram Mert Savrun ise konuşmasında “Müziğin olduğu yerde fazla söze gerek yok. İstanbul Üniversitesi adına hepinize geldiğiniz için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Açılış konuşmalarının ardından İÜ OMAR Müdürü Gönül Paçacı şefliğinde İÜ OMAR Türk Müziği İcra Heyeti sahne aldı. Konserin ilk bölümünde Nihavent, ikinci bölümünde ise Hicaz Eserler seslendirildi.

Haber: Şerife DÖNER
İÜ Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü